Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, prosím na kolik výjde takový znalec.(jak to probíha) Mám problémy s reklamací a jediná možnost je prej soudní znalec... Neuznaná reklamace nový kus nechtějí dát. I když jsem reklamoval již po třech týdnech od koupi. Musí mi pak eshop proplatit všechny vzniklé náklady?
Děkuji
Bez znalosti typu výrobku a jeho pořizovacích nákladů, podrobnostech o závadě a reklamačním procesu, je každá rada drahá. Např. pokud prodejce neuvede důvod zamítnutí reakce, je vhodné výrobek reklamovat opakovaně s žádostí o přezkoumání s uvedením, že jinak se budete muset obrátit na ČOI nebo SOS. Pokud se jedná o výrobek s pořizovacími náklady ve vyšší cenové hladině, je vhodné se obrátit na soudního znalce. Seriozní znalec ještě před provedením posudku, spotřebiteli oznámí, jaká je pravděpodobnost výhry v soudním sporu a tím dává možnost si případné provedení provedení posudku ještě rozmyslet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.