Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit. Pokuším se asi týden prodat můj mobilní telefon Alcatel 997 (duální mobil - 2 simkarty) a bohužel se mi to pořád nedaří. Mám inzeráty na aukru, bazoš, bazar a nikdo se mi zatím neozval.
Původní cena tohoto mobilu byla 4 600 Kč. Byl koupený v létě 6/2013 a je tedy v záruce, v perfektním stavu, dávám k tomu obal zdarma, bezpečnostní fólii a samozřej. český návod, záruční list. Telefon je z české produkce.
Chci za něj zhruba kolem 2 900 - 3000 Kč.
Je to dle vás reální cena?
Dělám něco špatně, že se prodej pořád nedaří?
s tou "nepěkností" narážím na naprosto nelogické umístění softwarových tlačítek NA display, kde zbytečně zabírají jeho část, přitom je pod displayem hromada nevyužitého místa, nějak to postrádá logiku a praktičnost.
Na Aukru visí za 2900 a nikdo ho nechce (jestli to není ten váš). Je to něco jako prodávat francouzské auto. Ojeté už nikdo nechce.
Jako laik co chce ušetřit bych si řekl: Prestigio MultiPhone 3400 DUO s papírově stejnými parametry stojí nový 2100 Kč.
Jako fouňa bych si řekl: Alcatel a ještě k tomu jetý bych se styděl vytáhnout z kapsy.
Jako někdo, kdo tomu trochu rozumí bych si řekl 512MB Ram je dnes málo, navíc tento model není nijak široce rozšířený takže problém s podporou, alternativní ROM , root.. Tohle je u androidu pro plné využití hodně nutné.
Můj tip je že musíte buď čekat na někoho, kdo ho koupí z nějakého osobního důvodu, nebo jít s cenou tak na 2200, ale dlouho nečekat.
doplněno 21.02.14 10:51:Současný ALCATEL ONETOUCH 992D úplně nový stojí 2990 Kč.. Proč bych kupoval starý?
Inzerát bych dal ještě na Annonci. Tam a na bazos.cz bych se podíval, jestli někdo neprodává tentýž typ a za jakou částku. Pokud se prodávají za nižší, než nabízíte (samozřejmě záleží i na stavu), tak budete muset jít s cenou dolů... Poslední možností je prodat mobil např. na pobočce MobilPohotovosti (na stránkách je myslím možné zjistit výkupní cenu daného typu)...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.