Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrávání digitálního signálu z TV na DVD

Od: carlosroiteman* odpovědí: 3 změna:

*cteni*Vlastním starší DVD recorder LG RH199, který nemá vstup HDMI. Pro příjem signálu z DVB mám propojení SCART v zásuvce označené EURO AV 1. Bohužel, nedaří se mi přijimat a tím i nahrávat signál v digitální kvalitě z televize, ale pouze analogový z vlastního tuneru DVD recordéru. Samozřejmě ve snížené kvalitě. Poraďte jak to zapojit, abych dostal digitální signál do DVD. K dispozici jsou CINC s označením AV IN 3 v barvě žlutá, bílá, červená a AV OUT 3 v těch samých barvách a dále zdířky s označením Y v barvě zelené Pb v barvě modré a Pr v barvě červené. Poslední zdířka je v barvě černé a má označení digital audio OUT. *jasne*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na analogovém DVD rekordéru bez DVB-T tuneru přímo digitální signál nenahraješ.

carlosroiteman*
hodnocení

Když jsem žádal o pomoc, neměl jsem na mysli nahrávat digitální signál z analogového tuneru DVD rekordéru, ale externí signál z LCD televize, která má digitální tuner. Potřebuji pouze pomoc s propojením. Přes scart to nefunguje. Ale i tak dík za informaci.

Ten SCART je jenom vstup, ne výstup signálu. Proto nic nenahraješ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]