Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mp4 s wifi

Od: marram odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

mám v plánu si kupovat dotykový 4palcový mp4 přehrávač, který podporuje videa, hudbu, hry, ebook apod..

Tady je video pro představu co sháním.

Ted moje - možná hloupá otázka - existuje něco takového,aby se tam dalo připojit na wifi?

Pozor - nehledám mobil ani tablet :)

Děkuji za odpovědi

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nebudu se ptát, proč to má mít funkce jako tablet a přitom to nemá být tablet. Kdyby takové zařízení dělala renomovaná firma, takže by to mělo spolehlivý odladěný a aktualizovaný FW, tak bych tomu rozuměl. Ale takto..

ctecky-elektronickych-kni/...

hodnocení

0x

Přesně totožný mám asi rok. Je skvělý, univerzální - pokud chcete Wi-Fi kupte tablet. U přehrávače na videu je nepoužitelné rádio protože podsvícení displje jej totálně ruší. Jinak do dobrých (vlastnich) sluchátek kvalitní zvuk, zvládá ruzné formáty videa, zobrazuje fotografie, kalkulačka, diktafon a pro mě hlavně čtečka knih v TXT. Přehrávač má bohatě nastavitelný ekvalizer. Velmi dobrá výdrž aku.

V čínských e-shopech jsou za 28 dolarů, poštovné zdarma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]