Nejste přihlášen/a.
Dobrý deň
Na umývačke riadu mi vypisuje chybu E1.. Vyčistil som filtre a aj tlak vody je v poriadku, hadicu nemám zalomenú. Hned ako by mala začať napúsťať vodu sa zapne aqua stop ventil, čiže nie je možnosť ani aby napustila nejakú vodu. Neviete mi poradiť?
Dobrý deň
Ďakujem za odpoveď.
Plavak som skontroloval a bol v poriadku, mikrospínač nie je zapnutý. Na spodku umývačky je náznak, že bol únik vody ale mohlo sa to stať behom používania a spodok je aktuálne suchý. Prekontroloval som aj hadice a nenašiel som žiadnu prasklinu. Všimol som si akurát, že na nádobe kde sa napúšťa voda vyteka voda do zásobníka (viď šípka - zásobník pre hadicu R). Nedočítal som sa ako to má fungovať ale príde mi,že voda má ísť z vodovodu smerom do hadice označenej smerovou šípkou( červeno označená dráha), ktorá ďalej pokračuje do druheho zásovbníka v ktorom je na začiatku elektronický ventil.
jste si jistý, že zapne aquastop ventil? co takhla zpětná klapka ve ventilu, ke kterému je myčka připojena. (pračkový,myčkový ventil). odšroubovat hadici a údajně by měla jít vyjmout, pokud tam je. každý ventil jí nemá.
doplněno 09.04.14 16:42:tím myslím, že se zpětná klapka zasekla
Ked má napúštať vodu, tak začne okamžite vibrovať aquastop ventil.. Ventil ktorý je pri vstupe do nádržky s vodou som rozobral aj očistil ale problém je stále, takže v tom to nebude.
Problem vyriešený..
Sitko pri aqua stop bolo z boku prasknuté a nečistoty upchali odvetrávaciu nádobu (Vid. foto hore)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.