Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ověřený Blu-ray na MKV s výběrem zvuk. stopy

Od: bluray odpovědí: 1 změna:

Zdravím vespolek,

doposud jsem přehrával filmy MKV (Full HD, velikost cca 8-17 GB, možnost vybrat originální znění + titulky) přes PC.

Teď bych chtěl PC nahradit pro tyto učely vhodným Blu-ray přehrávačem. Můžete mě doporučit nějaký, u kterého máte OVĚŘENO, že když tam dáte DATOVÉ Blu-ray (nebo přes USB), které obsahuje 1-2 takové filmy, tak je bez problému přehraje a můžete si VYBRAT zvukovou stopu i titulky? Pokud možno i 3D.

Cenový strop 3-4 tisíce.
(moje nová TV přes USB zklamala - holt asi není MKV jako MKV)

Díky za reakce.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

bluray
hodnocení

Tak již si mohu sám odpovědět - je to Sony BDP-S4100 (např.).

Zvládá to dokonce jak z toho datového BD, tak i z USB. Cena je běžně do 2.500,-.

Bez problémů zvládá i diakritiku u titulků.

Akorát bohužel nepodporuje kodek DivX, což je úsměvné, když to běžně přehraje i xx let starý DVD přehrávač za 500,-. Ale chlubí se s Xvid atd. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]