Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová LCD televize - špatný digitální příjem?

Od: vouz* odpovědí: 6 změna:

Mám takový probém, koupila jsem novou televizi: LCD televize 32" LCD TV PHILIPS 32PFL3403D/12, 24000:1, 6ms, HDready 1366x768, DVB-T/ analog tuner, 2xSCART, 2xHDMI, podstavec . Televizi jsme doma, v návodu je napsáno, že to automaticky vyhledá programy, ale nám to vyhledalo pouze jeden program a ještě špatně. V návodu ještě píšou něco o "připojení modulu CAM", který mi k teleivzi nemáme. Může to být díky tomuto nebo je problém jinde? Děkuju moc za rady!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

max*
hodnocení

2x

Myslím, že to tím není. CAM slouží pro připojování externích zařízení (kamera, video). Jestli přijímáte signál anténou, je možné, že ji budete muset vyměnit. Nic jiného mě nenapadá.

vouz*
hodnocení

Aha :)Abych se přiznala, tak já jsem na tohle naprostý antitalent. Teď jsem se koukala přímo na tu televizi a asi se k tomu musí přikoupit Set top box *zed* Já myslela, že stačí když tam je DVB-T tuner...

Kdyz tam ja DVB-T tunner, tak set top box nepotrebujete.

hodnocení

2x

Jste v oblasti digitalniho nebo analogoveho prijmu? Predchozi TV vam fungovala? A najy prijem predchozi TV bezela?

Mate zapojenou antenu? Pripadny zesilovac v zasuvce?

doplněno 31.10.08 10:39:

Na prijem se ptam proto, ze nastaveni anteny pro prijem digitalniho a analogoveho signalu je ruzne.

vouz*
hodnocení

No dle mých informací by tam digitální příjem měl být. Bydlím v Mělníku. Předchozí TV nám moc nefungovala, měli jsme hodně starou a šli nám prakticky dva programy a bylo to na analogový příjem. Ještě posílám odkaz kde jsou přesně uvedené parametry oné televize: alza.cz/... . Děkuju moc!

hodnocení

2x

Tv je v pohode. Ta digitalni signal zpracuje. Problem ale bude v prijmu signalu. Klasicka antena je taky OK, ale musite ji dobre nastelovat.

Prectete si CELY tento clanek: digizone.cz/...

Popisujou tam mozne problemy celkem dobre. Podle toho uz se pokuste zaridt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]