Nejste přihlášen/a.
prosím o radu když přestane fungovat zvlhčovač vzduchu-čím by to mohlo být,vyplatí se opravit a případně kde opravit,děkuji
Konkrétně neporadím. Ale dnešní spotřební zboží je vyrábněno tak, že při nefunkčnosti se vyhodí. Spíš mně vrtá hlavou, zda by vzduch nešel zvlhčit jinak. Zvláště teď v zimě, mokrá utěrka na topení vám udělá to samé co zvlhčovač. Kolik % vlhkosti doma máte? Vy máte silné astma, že potřebujete zhlhčovač? Spíše se lidé potýkají s opačným problémem.
Opravit se dá vše, důležité je jaký je to zvlhčovač - jsou různé principy a konstrukce.
doplněno 17.02.14 22:04:uska:
ano dnešní výrobky jsou plné tkzv. "kurvítek" (součástky co mají vliv na plánovanou životnost) je to proto aby z nás pořád výrobci měli pořád co vyrábět a prodávat a mi jak pitomci pořád vyhazujeme a kupujeme. Likvidujeme si tím a hlavně našim potomkům naší planetu, já už před lety jsem se rozhodl, že tento nesmyslný trend budu sabotovat. Opravuji vše na co narazím nebo přinesou známí, případně známí známých, na větu to se nevyplatí, lepší je to vyhodit jsem silně alergický
souhlasím právě proto píši sem jinak bych koupila nový je to obyčejný sencor stál cca 600, mám ho asi 2roky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.