Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilní internet

Od: david63® odpovědí: 8 změna:
Zdravim
Nejde mi se připojit k mobilnímu internetu i když data povolim.
Internet fungoval a dneska nic.Připojim se jenom k wifi.
Hledal jsem v nastavenî a nic jsem nenašel.
Děkuji za pomoc a rady.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

hm, myslím, že to je málo specifikace na to, aby tu lidi správně odpovídali (jaký přístroj (mobil, PC... (mobil+PC;)), jaký OS, jak se to nepřipojení projevuje? (začíná se teda přihlášením - a co se děje?));
jestli to šlo, prakticky vůbec nic se s přístrojem nedělalo, a teď to nejde, tak bude asi stejně chyba někde v přístroji...*smich*, ale třeba má potíže operátor? (zkouknout jeho stránky, fb?)
(takovou banalitu jako vše vypojit, vyndat baterku z mobilu (pokud jde o mobil) bych asi neměl radit...)

hop®
hodnocení

2x

Pokud to fungovalo a teďka to nefunguje, tak zapátrejte v paměti, jestli jste něco nepřenastavil v mobilu. Pokud ne, tak hotline operátora !

doplněno 16.02.14 23:53:

Android neumím, nemám ho rád. Zkusil bych dotaz na operátora, je to zadarmo...

hodnocení

2x
Podle mě nemáte internet od t-mobile nastavený v mobilu přímo, nechte si od nich poslat SMS s nastavením nebo si to nastavte ručně, na netu bude návod určitě (zkuste stránky od t-mobile).

hranol*
hodnocení

0x
Zkusil jsi vypnout a zapnout teda restart. Uz se mi to taky stalo. Vse jsem v nastaveni prosel a nikde nic az uz jen toto a fungovalo

hodnocení

Je to android verzi si nepamatuju ,sony ericson xperia arc s
Restart jsem skoušel i obnovení nastavení..
S nastavenim se nic nedělo
doplněno 16.02.14 23:35: Jsem u t mobilu a nic jsem nenašel se problem...
Když mob. Internet vypnu tak se objevi upozornění že je zakazanej když ho zapnu tak to zmizí.. Ten telefon fakt neví...
Prošel jsem cele nastavení... Nic co by zakazovalo použivat mobilní internet jsem nenašel.
Neexistuje v androidu nastavení co preferovat a pod?

hodnocení

0x

zkuste to jinde..., dobrou stránku má O2 (teď neřešmě, jakýho máte operátora, to je celkem fuk), špatná nemusí být ta diskuze k tématům:
o2.cz/...
o2.cz/...
a tohle asi znáte: mobilmania.cz/...

hodnocení

Sory omlouvam se kolegum dnes když jsem uhodil na otce jestli nahodou v tom nemá prsty tak vyvalil že mi ho nechal zablokovat abych se prý více učil :)

nevěděl jsem to...

doplněno 17.02.14 21:19:

bodíky rozdam :D

hop®

Díky za bodíky, krásné rozuzlení případu :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]