Nejste přihlášen/a.
Dobrý den nedávno jsem si koupil Elektronický ohradník EasyPet EP-8000 ale nefunguje jak by měl v balení bylo 200 metru drátu ale kvůli tomu že naše zahrada je větší tak jsem napojil k tomuto 200 metrovému drátu jiný který je silnější. Ohradník by podle manuálu měl vysílat signál max 14 metu kde by měl pes dostat výstražný signál a nějakých par metru zase ránu po které by si pes měl rozmyslet útěk. Ale signál drátu je max 40 cm od drátu napadlo mě že je to třeba tím že je každý drát jiný je to možné? Mám dokoupit jiný drát? A nebo to ne ni drátem ale špatnou instalací?
část návodu
Nastavitelná aktivační zóna od 6m do 0.40m (přibližně)
podívejte se tedy na návod, nastavte vzdálenost, jakou požadujete
Anténní drát
0,75mm2 (100m dodáváno v sadě) nebo 2,5mm2
Sekce drátu doporučené v závislosti na délce systému:
- méně než 400m anténního drátu: 0,75mm2
- od 400 do 800m anténního drátu: 1,5mm2
- od 800 do 2 000m anténního drátu: 2,5mm2
výše jsou údaje o drátech
Jo je to nastavytelné ale já to mám v tuto chvíli nastavené na max tudiš by to mělo tedy dosáhnout těch 6m ale ono to dosáhne sotva 2m
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.