Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android aplikace na zamčení složky v galerii

Od: tecr* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, sháním aplikaci na android, která mi může zamknout pouze jednu složku v galerii, ostatní složky aby zůstaly přístupný. Koukám na market, po internetu, nemůžu nic najít. Asi hledám špatně. Znáte někdo takovou? :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bimba*
hodnocení

0x

Ahoj a co tohle? play.google.com/...

deltomi*
hodnocení

0x

Ahoj, aplikací na marketu je spousta, stačí si zadat do vyhledávání něco jako "gallery lock", ale raději bych ti doporučil složku zašifrovat, protože spousta těchto programů složku jen skryje pro aplikaci Galerie a tak se k ní relativně snadno dostaneš ze správce souborů nebo třeba z jiné aplikace. Osobně používám Encryption Manager klasicky z Marketu.

PS: pokud by ti šlo jen o skrytí složky kvůli zaplétání obrázků do galerie, které tam být nemají, tak stačí v té složce manuálně vytvořit soubor s názvem ".nomedia" nebo si stáhnout stejnojmennou aplikaci z marketu, která to dělá za tebe.

petsinka

Ahoj, mám Xiaomi redmi3s a nějakým záhadným způsobem se mi zamkla galerie. Když na ní kliku tak se jen na chviličku objeví náhled, jako kdyby se už otevřela, ale pak to spadne a dole na displeji se objeví "zamčená galerie, povolení nepožadovano". V nastavení jsem se hrabala hodiny, ale na nic jsem nepřišla. Zřejmě jsem tam klikla na něco špatně již při prvním zapnutí telefonu, kdy se to u každé blbosti ptá, zda povoluji přístup ke kontaktům a bla bla bla... Máte nějaký tip?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]