Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SHARP GX 29 - nejdou posílat SMS

Od: jarinht* odpovědí: 5 změna:

Mám telefon SHARP GX 29.Po napsání sms,když chci tuto odeslat,musím sms zprávu uložit do"koncepty",poté vypnout tlf.a znovu jej zapnout,nastavit opět koncepty a odeslat.Poté zprávu normálně odešlu.Jiným způsobem mne zpráva odeslat nejde.Čím to je?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Nokia je nokia...*palec*

jitka2*
hodnocení

0x

A co návod k použití, tam odesílání sms popisují takhle složitě? Asi budeš mít něco špatně v"NASTAVENÍ ZPRÁV"Zkus pořádně prostudovat ten návod, nebo se optej přímo na prodejně, měli by ti tam umět poradit.

jarinht*
hodnocení

ten telefon mám již 2 roky a normálně to běhalo,před měsícem se něco popsulo a od té doby při odesílání zprávy mne to napíšechyba při odesílání zprávy.proto zprávy odesílám takto složitě,jinak to nejde a na prodejně,respektivě u Vodafonu neví co s tím.

cybermagefroll*
hodnocení

0x

Nemusí to s tvým problémem souviset (a stalo se to vloni), ale tady o problému s posíláním SMS u Vodafone diskutujína celkem na čtyřech stránkách. Nečet jsem to teda celý, ale problém byl pravděpodobně na straně operátora.

forum.mio4u.cz/...

jezinka*
hodnocení

0x

Zkoušel/a jste stím už někam zajít?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]