Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mam dva favority a pro jednu se musim rozhodnout.
Siemens KA 58 NA 75
Samsung RS 7768 FHC SR
Kterou byste vzali? Diky Martin
Jestli mohu napsat svůj názor tak žádnou existují i velké samotné lednice já kupoval Gorenje 400litrovou a jsem velice spokojenej
a proč ne Americkou - to máte tak kdyby byl hit americkej záchod tak všichni budou kupovat americkej záchod jenom proto že je ve slově Amerika -kdepak jsem Čech a jím taky zůstanu ale jestli bych si měl vybrat tak Siemens
další čecháčkovskej typ .. víte vůbec v čem je rozdíl mezi "klasickou" a americkou ledničkou? více funkcí, dnes již z pravidla také ekonomičtější, kvůli jedné věci nemusím otvírat celou ledničku opět šetřim, v provozu jsou ty lednice tižší (to mohu potvrdit osobně) , většina má dva na sobě nezávislé kompresory - mrazák a lednice , dnes již snad každá "americká" lednice je vybavená funkcí NF (No Frost) netvoří se námraza tedy ledničku nemusíte odmrazovat (ušetříte si čas a práci), většina umí udělat chlezenou vodu, led a ledovou tříšt (dáte kelímek a načepujete na dvěřích) , můžete si pomocí lcd displeje nastavit různé teploty a vlhkost pro různé části lednice (př. část na maso, zeleninu, tekutiny ..)
potrefená husa se vždycky ozve , možná jsem čecháčkovskej typ ale k vysvětlení proč at je lednice vyrobená třeba na marsu to je mi jedno ale proč ten název Americká to je ta naše hladovost dřív se říkalo mám to z Německa a bylo to svatý no a dneska jsme se posunuly až do Ameriky a máme všechno Americký takže jak je lednička vybavená a nejen ta cokoliv si koupím koukám také na to aby už ta věc něco uměla to je samozřejmí třeba jsem ted kupoval novou pračku a taky jsem šel po tom aby uměla alespon 10kg,měla parní praní a vysoké otáčky při ždímání ale že by měla název Americká tak to ne ale když tady čtu ty příspěvky to se člověk pobaví jak se lidé a doba mění a hlavně ty názory který se vnucujou i ostatním pouze minimum lidí mají svůj názor a nikomu ho necpou
název americká lednice je to že se ten typ lednic tak oficiálně jmenuje protože je velká a prvotní inspirace designu pochází z ameriky včetně použitý nerezového opláštění (dnes už i klasicky bílé, černé, šedé po případě jiné ..) Není to protože se vyrábí v americe ale protože se výrobci inspirovali stylem a funkcí v americe .. Co záleží kde se inspirovali? Pokud bych nechtěl mít doma nic amerického musel bych zahodit počítač a všechno vybavení k němu (vynález američanů) hned za ním by musela letět televize , potom bych šel rozdupal všechny žárovky hned potom usporky a potom bych zdemoloval i ledky atd.. tak se smiřte s tím že 80% věcí které doma využíváte vymysleli, patentovali a vyrábějí američani ..
daniell - ale no tak...
Kdybys to chtěl brát popořadě a do důsledků, tak bys musel z těch procent slevit
ani tu žárovku nevymyslel američan Edison, pouze jí zdokonalil
Uz mame Americkou lednicku,ale bohuzel se pokazila a oprava se nevyplati. Je to cca 13 let stara poctiva Amerika celonerezova s objemem 717 litru. Mame i v kuchynske lince misto na miru primo na Ameriku tak zase musime jit do Ameriky. Navic je to i krasny doplnek kuchyne a ledovac je taky super. Martin
mě americká lednice nějak nebere. opticky vypadá, že se do ní nic moc nevejde. osobně mám AEG SANTO dva kompresory,digitál,nerez a to je mašina. jinak doporučuji Siemens ( u nás slangově kaňour) a aspoň budu mít v práci co dělat.
doplněno 15.02.14 13:20:ten kaňour pochází z počátečních písmen modelu KA
My mame Samsung RS7768FHC SR a zatim naprosta spokojenost (po roce a pul). Doporucuju projit recenze a taky si rozmyslet, jestli obe lednice maji vsechno co potrebujes. Dobry tipy jsem nasla na americke-lednice.eu, samozrejme srovnat cena versus technicky veci obou tipu, spotreba el.energie, atd. Ten Samsung ma o trosku vetsi objem a je to A++, Siemenska je A+. Kdybych se mel rozhodovat znova, urcite Samsung.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.