Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
prosím, je na reklamaci, když je u Tv stojan, na kterém telka stojí nějak křivo tak, že mezi je tam rozdíl 2,5 cm, tv na stojanu sedí i dost znatelně křivo?
A za druhé- pouzdro na tablet s klávesnicí- kde jedno písmeno nepíše, až když se opravdu silně zmáčkne. Jenže jsem na té klávese uviděla nějaký zaschlý film, prstem to šlo setřít. Je možné, že tam někomu něco káplo, vrátil ho a oni si toho nevšimli? Přijde mi divné, že by to tak poslali jako originální. Na krabici to poznat nejde, jde snadno otevřít. Mně se to nestalo určitě, jenže jestli tam něco zateklo co bude vidět i ve vnitř, tak mi pouzdro vrátí, že jsem to udělala já. Už vrátit ve lhůtě nejde, bohužel jsem si toho všimla pozdě, protože jsem klávesnici zatím nepotřebovala.
A držák který drží v pouzdru tablet v horní části je vysunovatelný a vysunutí je takový problém, že přitom div pouzdro nerozervu, jde to tak ztěžka, že jsem nedjřív myslela, že se spletli a poslali mi pouzdro na menší tablet, ale vší silou se mi podařilo horní držák vytáhnout. jde to pořád stejně ztěžka. Každý den by to dělat nešlo, to by bylo hned po něm.
Děkuji.
TV stojan může být špatně smontovaný (pokud bylo montováno doma), pokud ne (byl koupen smontovaný) a jste o tom přesvědčen(a), běžte reklamovat, výrobní vada se mohla stát.
Klávesnici zkuste reklamovat. Argumentujte to tím, že nefunguje písmeno (číslice). A to poslední, to bych taky reklamoval :D, splést se mlže každý :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.