Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia 3330 jak ji odblokovat

Od: jurij* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den mám problém našel sem starou nokii po babičce chci ho používat však některé funkce vyžadují bezpečnostní kod nevím jak to odblokovat ten kod neznám ( jinak na normální provoz telefony to nemá vliv)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x

12345 jsi zkusil?

jurij*
hodnocení

moc děkuju

sem zkoušel pouze 1234

cuca*
hodnocení

2x

Nevim jake funkce mate na mysli, ale na Nokia byva prednastaveny bezpecnostni kod 12345.zkustd to, pokud go neni nejaky pin...

doplněno 14.02.14 20:32:

:)

doplněno 14.02.14 20:38:

Jsme radi, ze jsme pomohli, ovsem nez ja to namackam..tak je vyreseno..proto ten smajlik...

doplněno 14.02.14 20:47:

Nokie jsou bezva, mne vzdy dlouho vydrzely, prehledne menu, baterie vydrzi dlouho nabita.mela jsem 3310, ted uz asi tri roky jiny typ.proste jsem zvykla a malo poruch.a na dotykac nejsem zvedava,da mi praci namackat tenhle text na tabletu:)

Asi neuplatnuji to rizene zastaravani temi tzv. ku...tky.

jurij*
hodnocení

jo je to on no myslel sem funkci obnovit puvodní nastavení

jurij*
hodnocení

podívejte se mně je tady 15 většina se mi posmívají to že sem si schoval dotykáč a vzal si briketu ,a vždycky jim říkam ten váš krám vám zdaleka nevydrží tak dlouho jako nokie 3310/3330-tu mám opravdu bezvadné ,mužu s tym řiznout o zem uletí kryty a jede to dál kvalita hovoru je vyšší pač je to ještě telefon a né počítač.ta moje je asi z roku 2002 -2003 je bledě modrá

a už to má pamět v mobilu né na simce což je jediný rozdíl oproti 3310

jurij*
hodnocení

jo a mám tokovou doplnující otázku ten proč ten mobl je v podstatě nezničitelnej dokud si na něj nevemte sekyru

Stará dobrá kvalita.

Dnes chtějí všichni výrobci prodávat co nejvíc,proto jsou jejich nové stroje háklivé na vše možné.

Jak tvrdí heslo na odtahové Avii jednoho autošrotiště: Vaše slzy,naše radost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]