Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kombo púoužitelné pro zpěv na domácí cvičení

Od: ivy5® odpovědí: 1 změna:

Potřebuji nějaké kombo na domácí cvičení-zpěv(nabaví mi zpívat do zdi :)

.Proč nechci aktivní bedny,které by asi byly vhodnější

-tak jsem na to zvyklá,před lety jsem jednoduché měla a stačilo bohatě i do zkušebny,mrzí mi ,že jsem ho tenkrát dala pryč,dalo se sehnat za 1500,- to nyní už nelze.Mělo vstup pro mikrofon a kytaru 3nebo 4knofliky plus hall.

no vím ,že pokrok jde dopředu,ale z nostalgie chci zase něco podobného plus potřebuji,aby tam byl vstup i pro kytaru(pro domácí blbnutí-eventuelně to vzít na nějaké menší hraní)

.Mám možnost koupit kytary.cz/... Doporučili by jste pro můj účel?Nevíte někdo jaká byla jeho cena?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Koukni sem komba.heureka.cz/... dole máš graf kolik kombo stálo v průběhu let kdy se prodávalo. Ted se dá na bazaru sehnat kolem 4tis. Určitě ti bude stačit na cvičení doma . Na to jsou tadyty čínský fendery tak akorát . A pak třeba vyšší třída , takový fender acoustasonic to je už jiný kafe , sice stojí trošku víc ale nemusíš se s nim stydět vylézt i na podium kytary.muziker.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]