Nejste přihlášen/a.
Ahoj,chci se zeptat jestli někdo neznáte český a jednoduchý program na střih písniček v MP3 formátu?
Mám Auducaty,ale nevím jak se to přeformátuje nebo jak se tomu říká do MP3. :/ Je to jenom v projektu. :/
Kdyby někdo věděl program nebo jak přeformátovat,děkuji moc! (jinak mám windows 8)
Musíš si stáhnout a nainstalovat LAME MP3 Encoder. Pak v Audacity klikni na Soubor --> Uložit v jiném formátu a po dotazu najdi v počítači soubor lame_enc.dll (standardně v Program Files> Lame For Audacity (pokud si to nenecháš nainstalovat jinam) a stiskni OK. Pak už se tě nikdy nezeptá a bude to fungovat.
Tohle je dost dobrý program, jen nevím jestli zrovna tady je v češtině,ale dá se sehnat,mám ho v češtině nainstalovaný,ale už dlouho a nevím odkud. Gůgl pomůže
přívětivé a kvalitní jsou Audacity audacity.joydownload.com/... a GoldWave goldwave.com/...
Pokud už máte Audacity - máte zpracovám projekt, pak stačí najít funkci - exportovat do (uložit jako) ... tam si vyberete formát a kvalitu zvuku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.