Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám mobil s dobíjecí kartou = drahé volání. Mohu si aktivovat paušál např. na den, ale jen do sítě svého operátora. V mobilu mám aktivní i službu na to, abych byl upozorněn, že volám do sítě jiného operátora - ale, to zjistím až po tom, co volané číslo aktivuji. Chtěl bych znát předem, jakého aktuálního operátora má uživatel toho volaného čísla. Je taková možnost? Nejlépe nějaké ověření přes web. stránku. Děkuji Vám za případné odpovědi a zdravím!
Myslím, že to zjistit nejde. Alespoň jsem o té možnosti nikde neslyšel. Bude toho přibývat a nevím jakým způsobem by se to dalo udělat. Prostě volejte a jak to začne hlásit jiného operátora zavěste. Možná ještě přes internet SMS bránu. Nastavíte třeba O2 a SMS to nevezme, takže víte, že O2 to není atd.
ČEZ-mobil 2.20 Kč za minutu do všech sítí 1.20 Kč SMS bez jekehokoliv závazku a nutného dobíjení.Vytvoříte si učet u své banky a když provoláte 10Kč za měsíc tak strhnou jen těch 10 Kč nic na víc nemusíte dobíjet. Učet zrušite když nebudete 3 měsíce volat. Zaevidujete si Platím jak volám.Vyřidite si to po internetu nebo na pobočce ČEZu i číslo Vám převedou.
Dobrý den, děkuji všem za snahu a pomoc. O změně operátora neuvažuji, ale i tak děkuji za nové poznatky. Mám Vodafone a ještě zkusím prohledat tu Samoobsluhu na jejich webu - třeba tam něco takového najdu. Jinak, zas takový problém to není a jde prakticky jen o peníze . Tak, díky a zdravím!
Orientačně podle prvního trojčíslí.
Potom na webech jednotlivých operátorů lze po zadání čísla ověřit, jestli toto číslo je stále u původního operátora nebo bylo přeneseno...
Dobrý den, ten začátek tel. čísla je už právě nespolehlivá informace, protože je ta přenositelnost čísla - takto jsem se orientoval dříve. A to jednotlivé ověřování asi udělám u "zásadnějších" čísel, ale myslel jsem, zda na to není nějaká chytrá web. stránka, kde by to šlo udělat najednou. Děkuji Vám a zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.