Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyndat micro Sim z mobilu

Od: mikiki odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, koupila jsem si mobil Samsung galaxy Gio s předplacenou sim micro. Zasunula jsem ho do mobilu, ale vklouzla tam celá a nejde ven. Neníte někdo co s tím, jak ji vyndat bojím se, ať něco nepoškodím. Děkuji za radu.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

virus*
hodnocení

2x

Určitě je z ní kousek vidět,takže špičkou jehly posunout opatrně ,jemně páčením ven.

mikiki
hodnocení

Už je venku! Díky.

jovanor
Jak jsi to udělala?
jovanor
Mam stejny problem i se stejnym telefonem. Ale ta karta tam vlezla cela a vubec nepřečuhuje.
mikiki
hodnocení

Nechápu proč je k mobilu Micro Sim, když tam nepatří. Já jí vyndala měkkým tenkým drátkem na konci udělat malinký háček. Drátek se mi trochu zaseknul, ale protože byl měkký, se při zatáhnutí narovnal. Ale opatrně.

jovanor
Kde si takovy dratek sezenu?

V dilne, v kulne, v obchode nebo Ti ho posle postou kdyz uz ho nepotrebuje.

jovanor
Ta simka je opravdu hluboko a vubec nejde vyndat. Neni mozne telefon nejak opatrne rozmontovat a sim z nej vyndat?
jovanor

Povedlo se mi to dostat ven tak, aby kousek byl videt... Jak ted?

jovanor

TAK JE VENKU! Dekuju za rady, po velikem zapase s dratkem, jsem to musel vzdat a nakonec jsem ji porazil kancelarskou sponkou!

mikiki
hodnocení

Použila jsem háček na vánoční ozdoby, kancelářská sponka se mi zdá dost tlustá. No hlavně, že se Vám to povedlo. Je to ale nervák, co!

jovanor
To ano hlavne, kdyz si pomyslim to bych musel jinak udelat. Ta sponka nebyla nakonec tak tlusta a dokonce cely telefon funguje dobre. Dekuji vsem co pomohli. :)

hodnocení

0x

No jo, to je chyba, tam nemá microSIM co dělat, telefon je na normální "velkou" SIMku, čehož jste si mohla všimnout hned, nebo aspoň po přečtení návodu.

Opatrně vyklepat, případně zkusit vytáhnout ohnutým drátkem

doplněno 13.02.14 22:15:

já se ve specifikacích i recenzi dočetl o miniSIM, tedy o běžné SIM kartě (ne mikro). Stejně tak je vidět z fotek.

Jak vyndat micro Sim z mobilu
mikiki
hodnocení

K mobilu byla micro Sim dárek, v návodu je taky Sim nebo micro sim napsáno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]