Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupila jsem si mobil Samsung galaxy Gio s předplacenou sim micro. Zasunula jsem ho do mobilu, ale vklouzla tam celá a nejde ven. Neníte někdo co s tím, jak ji vyndat bojím se, ať něco nepoškodím. Děkuji za radu.
Nechápu proč je k mobilu Micro Sim, když tam nepatří. Já jí vyndala měkkým tenkým drátkem na konci udělat malinký háček. Drátek se mi trochu zaseknul, ale protože byl měkký, se při zatáhnutí narovnal. Ale opatrně.
TAK JE VENKU! Dekuju za rady, po velikem zapase s dratkem, jsem to musel vzdat a nakonec jsem ji porazil kancelarskou sponkou!
Použila jsem háček na vánoční ozdoby, kancelářská sponka se mi zdá dost tlustá. No hlavně, že se Vám to povedlo. Je to ale nervák, co!
No jo, to je chyba, tam nemá microSIM co dělat, telefon je na normální "velkou" SIMku, čehož jste si mohla všimnout hned, nebo aspoň po přečtení návodu.
Opatrně vyklepat, případně zkusit vytáhnout ohnutým drátkem
doplněno 13.02.14 22:15:já se ve specifikacích i recenzi dočetl o miniSIM, tedy o běžné SIM kartě (ne mikro). Stejně tak je vidět z fotek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.