Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupil jsem si led pásky a píší u nich, že úhel svitu je120 stupňů, v tom celém úhlu svítí stejnou intenzitou? nebo uprostřed to svívítí více než na krajích? (konkrétně mám tyto pásky: t-led.cz/... Děkuju
LED světlo je z principu bodové. To znamená, že světlo vychází z jednoho místa. A pokud prodejce nelže, (výrobce by si to asi nedovolil), tak když uvádí 120° tak to bude svítit v celém uhlu stejně. Bohužel to platí pouze pro ten samotný čip. Někteří prodejci lepí pásky na chladící podložku, a zalévají pásky nějakou pruhlednou hmotou.Tato hmota může deformovat vyzařovaný paprsek.
Ty pásky co jsem koupil já tak jsou nejsilnější co jsem našel mají kolem 1000 lumenů to na těch vašich odkazech lumeny neuváději, nevíte kolik mají tu svítivost?
To je svítivost na jeden metr? Můžete dát odkaz o které se jedná?
doplněno 15.02.14 16:40:Přehlédl jsem odkaz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.