Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obal na čtečku knih

Od: lubombar® odpovědí: 5 změna:

Koupil jsem si čtečku. Potřebuji ji dát do obalu. Na výběr je jich dost ale za neslušné peníze od 400Kč výš.
Vyřešil jsem po domácku. Použil jsem koženkové desky z diáře a samolepící suché zipy (koupené náhodně v Lidlu).
Výsledek je na foto.
Jak jste obal vyřešili po domácku vy?

Obal na čtečku knih

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

1x

Já jsem to po domácku neřešil. Když jsem si pořídil pěknou čtečku, pořídil jsem si k ní i pěkné desky (obal).

hm:

přesně tak, souhlasím s tebou.

Moje řeč, pokud už investuji solidní peníz do čtečky, myslím, že by si zasloužila i profi obal za pár stovek.

hodnocení

0x

Zlatý český ručičky... :)

Budiž, taky to tak jde. Já mám stejnou četčku a řešil jsem to tak, že jsem koupil asi za padesát korun neoprenový obal na sedmipalcový tablet. Čtečka se do něj zasunuje a protože má ten obal jakýsi uzávěr z přesahující látka, čtečka nevypadne. Líp se mi čte s čtečkou bez obalu a tenhle mám jen na transport.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]