Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou Nokii do 6 tis?

Od: peterson* odpovědí: 7 změna:

Chtěl bych poradit o koupi nového mobilu- uvažuji o Nokii do 6 tisíc, která vydrží nějaké ty pády, čili je odolná, zároveň s velkým displayem (hry a přehrávání delšího videa), aspon 2MPx foťákem a aby samozřejmě přehrával mp3 soubory s podporou paměťových karet. Jaký mobil s těmito vlastnostmi by se nejvíce hodil? Může to být i starší mobil. Vím o jedné sporotvně založené nokii, která fakt vydrží, ale display nic moc. Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martiiiinek23*
hodnocení

2x

Ahoj, dle zkušeností (sám pořád hledám ideál a točím aparáty jak ... ) bych do 6000,- doporučil spíše N řadu, ideální pro tvé požadavky je N73!

6300 - je úžasnej telefon! přežije skoro cokoli (i koupel ve vaně *smich* jak jsem zjistil ) jen mě mrzí omezení rozšíření paměti na 2GB, a malá interní paměť aparátu!

6500c- víceméně klon 6300 v luxusním kabátě, nepodporuje pam.karty,a je náchylnější na displey (kryt nemá ochr sklíčko! ) jinak super telefon (mám a spokojenost ;))

Nebo ti můžu NABÍDNOUT 2 měsíce "starou"? nokii 6124c s doklady,zárukou,v kompletní prodejní sadě, plus s nainstalovanými aplikacemi za cca 600, a paměťovkou 2GB , za 3500.-! pořídil jsem jí přítelkyni ,ale ta nejak tápe v simbianu S60 *ee*

rozměry jsou stejné jako u 6300 , ale funkce daleko víše! Až 8gb memory card, wi-fi, 2x fotoaparát 2.0 mpix a 1,3 Mpix ,A super vypadá ;)

inzerce.zacatek.cz/...

peterson*
hodnocení

Tyjo dobra nabidka zda se mi, jen se chci zeptat kde jsi ty aplikace kupoval? Ja je stahuju normal z warez. Svuj stary SE mam ted v reklamacce a v pripade ze mi ho neopraví budu o tvojem prodeji uvazovat, urcite bych ti napsal. Jinak diky moc :)

evina*
hodnocení

1x

Já mám Nokii 6300 a jsem s ní moc spokojená, 2MPx foťák, MP 3, rádio, má nerezový kryt.Nevím jak s těmi nárazy, těch nevydrží moc asi žádný mobil,ale prodávají pouzdro textilní přímo na tento mobil.Na internetu ji mají už od 3000Kč.E.

slonbonjohn*

Souhlas, při pádu se maximálně uvolní simka nebo baterie, ale jinak mi nedělá problémy

tomh*

Mno já jsem spíše na Motoroly, takže doporučuji některou z nich...KRZR K1 je dobrý a nebo některý slider z edice Zx

jitka2*
hodnocení

0x

mám nokii 6500 clasic, jsem s ní spokojená, 2 mp foťák a co oceňuji je kovové tělo, pár pádů už má chudák za sebou, všechny přežil bez problémů, jen při jednom ze zhruba jednoho a půl metru na silnici se odštípl asi dvoumilimetrový kousek krytu.

jezinka*

Já bych taktéž doporučil tento typ telefonu.Mám ho rok a pár měsíců a nemohu si stěžovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]