Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych poradit o koupi nového mobilu- uvažuji o Nokii do 6 tisíc, která vydrží nějaké ty pády, čili je odolná, zároveň s velkým displayem (hry a přehrávání delšího videa), aspon 2MPx foťákem a aby samozřejmě přehrával mp3 soubory s podporou paměťových karet. Jaký mobil s těmito vlastnostmi by se nejvíce hodil? Může to být i starší mobil. Vím o jedné sporotvně založené nokii, která fakt vydrží, ale display nic moc. Děkuji
Ahoj, dle zkušeností (sám pořád hledám ideál a točím aparáty jak ... ) bych do 6000,- doporučil spíše N řadu, ideální pro tvé požadavky je N73!
6300 - je úžasnej telefon! přežije skoro cokoli (i koupel ve vaně jak jsem zjistil ) jen mě mrzí omezení rozšíření paměti na 2GB, a malá interní paměť aparátu!
6500c- víceméně klon 6300 v luxusním kabátě, nepodporuje pam.karty,a je náchylnější na displey (kryt nemá ochr sklíčko! ) jinak super telefon (mám a spokojenost )
Nebo ti můžu NABÍDNOUT 2 měsíce "starou"? nokii 6124c s doklady,zárukou,v kompletní prodejní sadě, plus s nainstalovanými aplikacemi za cca 600, a paměťovkou 2GB , za 3500.-! pořídil jsem jí přítelkyni ,ale ta nejak tápe v simbianu S60
rozměry jsou stejné jako u 6300 , ale funkce daleko víše! Až 8gb memory card, wi-fi, 2x fotoaparát 2.0 mpix a 1,3 Mpix ,A super vypadá
Já mám Nokii 6300 a jsem s ní moc spokojená, 2MPx foťák, MP 3, rádio, má nerezový kryt.Nevím jak s těmi nárazy, těch nevydrží moc asi žádný mobil,ale prodávají pouzdro textilní přímo na tento mobil.Na internetu ji mají už od 3000Kč.E.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.