Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Settopbox EVOLVE Arcadia

Od: mike54* odpovědí: 2 změna:

Připojil jsem uvedený settopbox přes SCART ke klasické (CRT) TV značky JVC a zaznamenal problém s přizpůsobením formátu obrazu přijímanému TV programu (16:9 resp. 4:3), přestože je příslušná volba formátu nastavena na "AUTO". Chová se to takhle:

- při zapnutí boxu se formát přizpůsobí výchozímu TV programu správně,

- při přepnutí mezi programy se formát přizpůsobí jen při změně z 16:9 na 4:3, ne už naopak - zůstane trvale na 4:3 a pomůže jen znovu vypnout a zapnout box.

Máte někdo podobnou zkušenost? A existuje verze firmwaru, která má tohle ošetřeno? Settopbox jsem zakoupil cca před dvěma týdny s verzí FW, která by měla být zatím nejnovější ...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

0x

Zkuste nastavit v STBox formát 4:3.

mike54*
hodnocení

Dík za rychlou reakci. Mám sice dojem, že už jsem vyzkoušel postupně všechna nastavení, ale radši se znovu přesvědčím :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]