Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím vás o radu. Mám v pokoji lustr se čtyřmi reflektorovými žárovkami. Již nějakou dobu byla jedna prasklá, ostatní 3 dál svítily, tak jsem to neřešila, protože mi světlo za 3 žárovek stačilo a nechtělo se mi lízt po štaflích a měnit ji. Bohužel před pár dny jsem přišla do pokoje, rozsvítila jsem lustr a "něco" se stalo. Jako když praskne žárovka - lustr jen probliknul a zhasnul a od té doby se nerozsvítil. Tak jsem koupila pro jistotu všechny 4 žárovky nové a nechala si je vyměnit - byly prasklé všechny až na jednu. A lustr ani po výměne žárovek nesvítí. Poradíte, kde může být chyba?
(Jedná se o pronajatý byt zřejmě se starými rozvody. Jak mám postupovat, mám zavolat majiteli, nebo rovnou nějakého elektrikáře?)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.