Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nej smartphone s androidem do 6500 Kč?

Od: asdadsasd odpovědí: 5 změna:

Zdravím,potřeboval bych pomoct vybrat nějáký nej phone s androidem do 6500 Kč,jedná se mi hlavně o výkon a velikost baterie..(Alespoň 2000mAh a víc...)... Zatím jsem našel

alza.cz/...

mobilni-telefony.heureka./...

mobilni-telefony.heureka./...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nc*
hodnocení

0x

alza.cz/...

Je to už déle jak 2 roky TOPSELLER v celé asii. Do nedávna šel koupit jen napřímo z číny. Nestíhají je ani distribuovat jaký je o ně zájem, doporučuji předobjednat! :)

nc

hodnocení

0x

Taky hledám nový telefon..rozhodla jsem se pro čínu, to jo, ale ještě definitivně rozhodnutá nejsem. Jedním z kritérií je, že by telefon měl mín minimálně 16gb vnitřní paměť + podporu rozšíření paměťovkou..

Zatím uvažuji o tomto: smart-mobil.e-shoper.net/... - koncem února nebo začátkem března by se snad měla objevit ještě verze s 2gb ram, čekám cenu ještě o něco vyšší.

Na Čínu pozor, sice mají telefony s osmijádrem a 4gb ram, ale pomalé paměťové čipy to nevyřeší.

kangaroo*
hodnocení

0x
stirecek*
Ano, uz se to tu řešilo. Za 6 a půl se dá koupit 5.5" zopo 998 s osmijadrem. Jen se nesmí nakupovat u českých překupníků. Zopo 980 s osmijadrem okolo 250-270 USD. Samozřejmostí je full rozlišení, tvrzené sklo, dva fotaky, dvě sim atd... Zopo 998 technologii NFC...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]