Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Ve fotoaparátu mám větší množství fotek. Fota jsem si dle potřeby stahovala do PC. Nyní bych ale potřebovala z fotoaparátu stáhnout do PC všechny fota najednou. Nemohu přijít na to, jak to udělat. Poradíte mi? Jsem laik, tak bych potřebovala popsat postup. Děkuji.
Předně jaký máte foťák.
Dále stahujete fotky pomocí programu k foťáku nebo pomocí průzkumníka windows nebo to posíláte z foťáku po jednom pomocí tlačítek na foťáku?
doplněno 09.02.14 20:01:Import obr. a videii by měl nakopírovat všechny obrázky najednou. Pokud se tak neděje. Zavřete to vyskakujcí okno, otevřete Start - Počítač - složku s foťákem a označte požadované fotky. Pokud chcete kopírovat všechny, podržte Ctrl a zmáčkněte (na klávesnici) A, označí se všechny. A kopírujte. Buď pomocí Ctrl+C (kopírovat) a Ctrl+V (vložit) nebo pomocí pravého tlačítka myši.
Je možné, že Geniusy dávají fotky do složek jako třeby Panasonic. Tak je třeby prohledat složky foťáku a otevřít i další podsložky. A podobným stylem jako výše zkopírovat fotky z každé složky zvlášť. Vkládat je můžete samozřejmě všechny k sobě do jedné složky.
Jak říká kolega,v prohlížeči si otevřu složku fotek ve fotoaparátu a označím je.Pak stisknu pravé myšítko,objeví se mi hláška:"copy to folder" stáhnu označené fotky do vybraného adresáře.Fotky ve fotoaparátu zůstávají.
hláška:"move to folder" stáhne fotky do vybraného adresáře,fotky z fotoaparátu vymaže.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.