Nejste přihlášen/a.
ahoj všem, mám kabelovou televizi DIGI TV. chci si koupit plazmovou televizi 106cm. ale nevím jakou.. samsung nebo panasonic... jaké rozlišení, každý říká že pro digi tv co nejnižší že na full hd to bude nic moc. máte někdo s tím zkušenosti? jaký typy byste navrhovali.?
díky
dobře ale digi tv má nízký datový tok.. a předpokládám, že ho ještě nějakou chvíli budu mít. tak abych neměl horší obraz než na klasické televizi. a kterou ze značek byste doporučili?
Ten kdo má momentálně kvalitní analogový příjem na tom bude vždy hůř až přejde na digitál. Ono se stačí podívat někdy na Óčko. Konkrétní značku nedoporučím. Porovnal bych parametrově konkrétní modely a pak by se vidělo.
Ahoj,já mám Digi tv a mám Panasonic TH-42 px70e je to HD už jí mám rok a pul a jsem z obrazem na digi tv naprosto spokojen.Dneska bych šel do tv taky Panasonic TH-42 px 80 je to už 11 generace. Vyděl jsem hrát i Samsung a pro mě nic moc. A Full hd? to je dobrý akorát na Blue ray. To je jenom muj názor...Jirka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.