Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Dnes mě kamarád donesl totálně mrtvý telefon. Po dlouhém přemáhání jsem ho rozebral, všechno OK, to už se dal aspoň zapnout ale nejde dotyk a dioda na nabíjení. Jinak vypadá všechno OK, aktualizoval jsem software přes SEUS a stále nic. Je vadný jenom digitizer nebo je po smrti celý telefon? Prý to přestalo fungovat ze dne na den. Má cenu ho opravovat? Je v prvotřídním stavu- obal, silikonové pouzdro...
jestli nejede nic z toho, vidím to na flex. Mně přestal přesně u tohoto telefonu fungovat dotyk z minuty na minutu, mobil ležel na stole. Měl jsem možnost vyzkoušet digitizér z funkčního telefonu, ovšem bez úspěchu, chyba byla na základní desce. Tak jsem ho hodil do skříně, výměna by se nevyplatila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.