Nejste přihlášen/a.
Je to zajímavé, zdá se, že lze v servisním menu přístroje změnit typ na B650 a přístroj pak videa přehrává. DAní z ato je 10s dlouhý start přístroje: czc.cz/...
Prosím poradil by mi někdo co mám tedy stáhnout a pak nainstalovat v TV? Děkuji
Ano některé TV SAMSUNG šly v servisním menu přepnout na vyšší model, ale nedoporučuju uživateli s neznalostma. Ono servisní menu je dost háklivé a stačí někde něco změnit a může se stát že se TV už nezapne. Já jsem konkrétně změnou modelu dokázal zapnout v TV přehrávaní FILMU a dva tunery...
Je stejně šílené, že jim stačí přelepit na TV štítek, zvednout cenu o pár tisíc a hned mají další model TV na prodej...
Šmejdi...
No podle stránek Samsungu tato TV vůbec USB nemá.
Takže to vypadá, že pokud tam to USB máte, tak to nejspíš bude jen na servis.
doplněno 08.02.14 18:17:Na druhou stranu, @Prskac1 má nejspíš pravdu. Podle manuálu zde strana 37, by měla TV přes USB přehrávat hudbu a fotky. Mimo tedy nahrávání nového firmwaru a přehrávání Uživatelské příručky, která by měla být v balení s TV.
Takže video stejně nepřehrajete.
doplněno 08.02.14 18:22:@kangaroo: LAN televize nemá. Viz zmíněný návod str. 12
doplněno 08.02.14 18:37:Teď jsem si všiml, že @martinhajek to o tom přehrávání fotek a hudby napsal o chvili dřív než @prskac1. Tak abych mu neupřel zásluhy
Návod: forum.cnews.cz/...
doplněno 08.02.14 20:52:Nějak to uskočilo, mělo to být doplnění mojí odpovědi níže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.