Nejste přihlášen/a.
Je to zajímavé, zdá se, že lze v servisním menu přístroje změnit typ na B650 a přístroj pak videa přehrává. DAní z ato je 10s dlouhý start přístroje: czc.cz/...
Prosím poradil by mi někdo co mám tedy stáhnout a pak nainstalovat v TV? Děkuji ![]()
Ano některé TV SAMSUNG šly v servisním menu přepnout na vyšší model, ale nedoporučuju uživateli s neznalostma. Ono servisní menu je dost háklivé a stačí někde něco změnit a může se stát že se TV už nezapne. Já jsem konkrétně změnou modelu dokázal zapnout v TV přehrávaní FILMU a dva tunery...
Je stejně šílené, že jim stačí přelepit na TV štítek, zvednout cenu o pár tisíc a hned mají další model TV na prodej...
Šmejdi... ![]()
No podle stránek Samsungu tato TV vůbec USB nemá.
Takže to vypadá, že pokud tam to USB máte, tak to nejspíš bude jen na servis.
doplněno 08.02.14 18:17:Na druhou stranu, @Prskac1 má nejspíš pravdu. Podle manuálu zde strana 37, by měla TV přes USB přehrávat hudbu a fotky. Mimo tedy nahrávání nového firmwaru a přehrávání Uživatelské příručky, která by měla být v balení s TV.
Takže video stejně nepřehrajete.
doplněno 08.02.14 18:22:@kangaroo: LAN televize nemá. Viz zmíněný návod str. 12
doplněno 08.02.14 18:37:Teď jsem si všiml, že @martinhajek to o tom přehrávání fotek a hudby napsal o chvili dřív než @prskac1. Tak abych mu neupřel zásluhy ![]()
Návod: forum.cnews.cz/...
doplněno 08.02.14 20:52:Nějak to uskočilo, mělo to být doplnění mojí odpovědi níže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.