Nejste přihlášen/a.
Kdysi jsem založil stejnou otázku ale tu už nechci vytahovat na povrch...
(Mám telefon HTC Desire)
Nuže přeji vám hezký den a ptám se jak provést downgrade androidu z 2.3 na 2.2 - já jsem si totiž kdysi aktualizoval telefon oficiálním RUU od HTC a teď s tím mám problémy protože všechny rootovací utility na tenhle telefon jsou pro tu výrobní (základní) verzi (2.2) Proč chci telefon rootovat - chci si na něj nainstalovat Cyanogen mod - prosím nikdo mi tu neřikejte že to nejde, když jsem na vlastní oči viděl ten samej co mám já a normálně to na něm fungovalo...) Mám teď na pc puštěnej Slax cd protože moje windows xp mini se nějak nekamaráděj s USB a vžy když tam něco strčim tak to spadne do bsod - proto ten slax, navíc si myslim že se slaxem si telefon bude víc rozumět už se mi totiž povedlo dokonce korektně spustit i unrEVOked ale ten mi hlásí že mám příliš novej firmware...
Děkuji za odpovědi - doufám že jste z textu pochopili že ty návody musej bejt na linux... takže žádný exe... :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.