Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká myš k TV Thomson?

Od: davidslajs* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,nevíte prosím někdo jakou bezdrátovou myš použít k TV Thomson 42 FU 5553 Smart k prohlížení na netu? U běžných myší funguje pouze roll on tedy nahoru a dolů, kurzor nikde.Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomasek*
hodnocení

2x

Dobrý den.

Já můžu doporučit klávesnici Logitech Wireless Touch Keyboard K400 (viz třeba zde: klavesnice.heureka.cz/...

Je to vlastně klávesnice s touch padem - člověk nemusí mít zvlášť klávesnici a myš a má to v jednom... Používám jí k TV Samsung, kde funguje bez problémů. Je tu ale vždy určité riziko, že zrovna s tou či onou TV nebude fungovat (potom je možné ji během 14-ti denní lhůty, v případě objednání přes internet, vrátit).

davidslajs*
hodnocení

Dobrý den,děkuji za odpověď Logitech určitě vyzkouším, Samsunga mám též, tam opravdu jdou všecny myši co jsem zkusil, Thomson holt není tak dobrá značka. Děkuji

polis*
hodnocení

0x

Dobrý den, zeptejte se tam kde jste tu televizi kupoval.Popřípadě pokud vám nebudou schopni odpovědět obraťte se s otázkou raději na výrobce, určitě vám odpoví.

davidslajs*
hodnocení

Dobrý den, to bylo první co jsem udělal, zeptal se na prodejně ( Plzeň, Elektroworld ) a výrobce? Oficiální stánka www.Thomson.cz - neexistuje, ani jsem nenašel žádné zastoupení v ČR kde by šlo navázat spojení.Ale děkuji.

prskac1*
hodnocení

0x

Pokud televize podporuje USB HOSTS je to uplně jedno.

Mrknout do návodu a pokud je tam ono USB HOSTS tak jakoukoliv-drát-bezdrát...

davidslajs*
hodnocení

Děkuji za odpověd USB HOSTS, opravdu Thomson nemá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]