Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení staré televize a dvd

Od: mourek* odpovědí: 2 změna:

Koupila jsem si dvd rekorder panasonic DMR-EX768. A potřebovala bych ho sladit se starší televizi Oravou.Ale podle návodu se mi to nepodařilo.V návodu je zapněte tv a pak dvd a nastane automatické nastavení analogového vysíláni,které bude trvat 8 minut.Ale to se nestalo.Prosím poraďte mi.Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Jakyma vsema kabelama mate propojene DVD a TV? Mate zapojeny vstup z anteny?
Mate zapojeny SCART a na TV zapnuty prislusny AV vstup? Zobrazuje se na TV alespon neco nebo vubec nic?
Jste v oblasti digitalniho vysilani nebo analogoveho? Mate spravne nastaveny smer anteny?
Pred ladenim analogovych programu se automaticky ladi i digitalni. Zhruba 5 minut. Takze skuste pockat o pet minut dele.
mourek*
hodnocení

Moc děkuji za odpověd.Vstup z antény jsem měla připojený na dvd i propojené dvd s televizi dalším kabelem.Ale něměla jsem to propojené skart kabelem.Myslela jsem ,že se to bude propojovat jen jako video rekorder.Tak v tom byla ta chyba.Proto mi to nešlo .Ted už to je v pohodě a moc díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]