Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Installation Aborted

Od: rulisekpetr123* odpovědí: 2 změna:

Zdravím. Udělal jsem přesně to, co jste mi poradili, když jsem se zde nedavno ptal na custom rom for Alcatel OT-991D. Rom = AOKP, atd.. Prostě po každé instalaci čehokoliv přes Recovery Mode vždy vidím Installation aborted, je to úplně na každou instalaci, funguje mi pouze CyanogenMod 9, jinak ostatní skončí u Installation aborted. Dá se to nějak změnit?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Občas pomůže když neinstaluješ balík z update.zip ale zvolíš vybrat zip a proklikáš se k cíli ručně.Jindy zas pomůže celý balík ROMky přejmenovat na update.zip a hodit ho přímo do kořenového adresáře. Nejlíp se ale daří když je romka přímo jako .exe a instalace se dá spustit z počítače.
Jestli se ti zdá že kecám z cesty a že je u tebe všechno jinak tak je to tím že mluvím ze svých zkušeností s tabletem - alcatel nemám a neznám.
rulisekpetr123*
hodnocení

To mi něco připomíná, děkuji za radu. Já totiž s tím dělám, co můžu a stále nic. Vlastně bych měl ještě jednu otázku. Nevím, jestli můžu takhle se ptát nebo vytvořit novou otázku, protože tohle se teď nebude týkat Alcatelu. Přibyl mi Samsung Galaxy Ace S5830i. Když ho zapnu, objeví se logo samsung galaxy ace, což je normální, ale takto zamrzne a nic, to samé recovery mode, download mode, nikam se nedostanu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]