Nejste přihlášen/a.
Čímdál častěji se mi u mobilu (SE k550i) stává, že display náhle zbělá a telefon se po několika sekundách resetuje. Aplikace apod. se samodřejmě vypnou. Stává se to v případě načítání her, playlistů, nebo prostě při obyčejné práci s mobilem, která ho nezatěžuje. Vím že se to stává i u ostatních SE a proto je začínám opravdu nesnášet a uvažuji o Nokii. Poradte prosim jak se těmto situacím u těchto telefonů vyvarovat! děkuji moc!
Dobrý den,
zde se musim Sonny Ericsonu ze sve zkusenosti zastat, nemam snim zadny problem ale jednou se mi vzdy po najeti do slozky obrazky take takto restartoval, byl sem z toho nervni az potom mi rekl kamarad ze mi poslal obrazek a vzdy kdyz chce mobil tento obrazek nacist tak se vypne (u SE resetuje) tento obrazek sem prez PC smazal a mobil bezi uplne suprove. Kamaradi maj SE taky a este sem od nich neslysel ze by sem toto stavalo. Nokia samozrejme vyrabi hodne kvalitni telefony jeden cas nejlepsi vyrobce podle meho ale v dnesni dobe ho Sonny Ericsson dohonil ,troufl bych si rici ze uz je prednim co se designu a funkcnosti, samozrejme je to jen muj nazor a kazdy ma jinou zkusenost. Zkusil bych reklamovat, popripade si nechat prehrat software.
Hezký den >>NutT<<
Zdravím, již druhým rokem jsem uživatelem SE K550i a nikdy jsem s ním žádné problémy neměla, ale jak psal kolega, tak výpadky mohou být způsobeny obrázkem, hrou nebo videem v mobilním telefonu. Některá z tato věcí může být v nepodporovaném formátě či může být poškozena a to vede k resetování displeje případně celého telefonu. Radila bych mobil píchnout na počítač a zkontrolovat převážné obrázky a videa, zdali nejsou ve špatném formátě či poškozené. Přeji hodně štěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.