Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám tv Thomson 32HU3253C a každý den ve 22.00 hod se mi přeruší signal, musím zadat kod a sleduji dál. Zatim jsem nepřišel jak to zrušit, poradí někdo? V manualu jsem to nenašel. Díky
Zkontroluj si nastavení časovače, dětské pojistky a podívej se, zda nemáš aktivovanou automatickou aktualizaci firmware.
Tak další nápad by byl aktualizovat firmware, pokud je na tuto TV novější k dispozici, pokud není, alespoň uvést televizor do továrního nastavení a tím vynulovat všechna případná nastavení.
To nic nemění na tom, že je to čerstvý firmware. Rozdíl v datu vytvoření souboru a ZIPu pro stažení je u všech značek a bývá i větší než dva měsíce.
Že by zámek na zablokování nevhodných pořadů pro děti?
Jednoduše se vypne: MENU - OK, dále ZÁMEK - OK a HODNOCENÍ OBSAHU - zde se zadává věk dítěte od 4-18 let a nebo poťukáme přes kříž doprava nebo doleva na ŽÁDNÝ a je to v poho. Thomson nic večer neblokuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.