Nejste přihlášen/a.
hojec všichni...
mám problém...
staré dvířka na myčku,které jsou stejné barvy jako kuchyňská linka, mají 72cm....
jak mám dopasovat nějakou vestavnou myčku na tyto dvířka?je to vůbec možné?
nemáte třeba doma někdo takovou myčku, která má tak velké zavírací dvířka?
poraďte...díky
Může to prosím upřesnit?
Myčky jsou dvojího typu (když to zjednoduším) - buď bez možnosti montáže přední desky, nebo s tím, že se počítá, že tam tu desku domontujete (tzn. vestavné myčky).
Těmi dvířky myslíte desku? Ta Vám zbyla z doby, kdy jste linku montovali (a dvířka nepoužili)?
doplněno 06.12.12 11:22: Jo a dvířka jsou různá - některá myčka má nahoře panel ovládání (třeba 20 cm) a deska se dává až pod tento panel. Některé myčky ale mají panel ovládání "navrchu" a deska se dává na celou výšku dveří myčky... Musíte tedy vědět, jaký typ myčky chcete pořídit (pokud chcete pořizovat dle desky, kterou máte ).
Jojo, těch 72 cm bude na výšku. Jestli se nepletu, tak to jsou dvířka pro myčku, která má ovládání navrchu (tzn. bez předního panelu).
abych upřesnil..vím že jsou myčky vestavěné a volně stojící
chci tam umístit myčku VESTAVNOU,když už mám ty dvířka a samozřejmě S HORNÍM OVLÁDÁNÍM...
když jsem se díval na na tenhle model myčky:
,tak v návodu je uvedená maximální výška dvířek 68cm...
tady přikládám návod:
PROTO HLEDÁM NĚJAKOU MYČKU, KTEROU MŮŽU ZABUDOVAT
Nemůžu to jinak udělat, protože je to kuchyň po bývalých majitelích a pochybuju, že bych někde sehnal stejnou barvu dvířek atd!
toš babo raď?!
toš jak nejlépe najít myčku, kde dané dvířka o těchto rozměrech můžu bez problému umístit?
Jak vysoká máte čela ostatních skříněk? Přiznám se, že s myčkou bez předního panelu nemám osobní zkušenost. Ale přišlo by mi zvláštní, kdybyste měl panel u myčky o 4 cm menší než u zbytku skříněk... Ono také záleží na tom, jak máte řešený sokl. Pokud by po otevření dveří myčky deska nikam nenarážela, tak ji tam můžete klidně dát i s výškou 72 cm.
doplněno 10.12.12 10:39:Pořád se mi to nějak nezdá - ta dvířka 72 cm by Vám tam podle mě měla jít. Já dával pod myčku ještě takovou kontstrukci, aby myčka byla výš (desku máme ve výšce nějakých 93 cm). Předtím mám ještě sokl. Ačkoli v návodu k myčce (v návodu k instalaci) píšou, že možná bude nutné sokl "oříznout" (aby dvířka při otevření nenarážela do soklu), tak jsem nic takového dělat nemusel a vše funguje bez problémů...
Přinejhořším byste ten sokl musel skutečně přiříznout...
dvířka jsou stejně velká jako ostatní dvířka na kuchyňské lince...
dole na vestavnou myčku by mělo přijít ještě usazení na takový soklík, takže opravdu nevím...
prostě potřebuju myčku na 72cm dvířka )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.