Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám iPžone 5S (iOS 7) a nejnovější verzi iTunes. Celkově mi přijde iTunes nepřehledný. Ale teď k věci.. Mám na mobilu několik písniček, které potřebuji smazat. Na iTunes mi to nefunguje ani přes delete (a to si myslím,že v předchozí verzi šlo) a z iPhonu, když písničku smažu (přejedu po ní a dám smazat), tak se stejně po chvíli zase objeví, a to i když synchronizuji s iTunes. Tak už nevím, jak to jinak udělat? Nejlépe nějak hromadně přes iTunes, ale v této verzi mi to vůbec nejde. Poraďte mi prosím !
Jak smazat Album z telefonu na to jsem ještě nepřišel, ale písníčku lze smazat tak, že u té písničku co chcete smazat přejedete prstem z prava do leva a zvolíte možnost smazat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.