Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak smazat písničky z iPhonu?

Od: alihkkjbn odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám iPžone 5S (iOS 7) a nejnovější verzi iTunes. Celkově mi přijde iTunes nepřehledný. Ale teď k věci.. Mám na mobilu několik písniček, které potřebuji smazat. Na iTunes mi to nefunguje ani přes delete (a to si myslím,že v předchozí verzi šlo) a z iPhonu, když písničku smažu (přejedu po ní a dám smazat), tak se stejně po chvíli zase objeví, a to i když synchronizuji s iTunes. Tak už nevím, jak to jinak udělat? Nejlépe nějak hromadně přes iTunes, ale v této verzi mi to vůbec nejde. Poraďte mi prosím !

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak ono itunes máš evidentně nastaveno na synchronizovat hudbu s mobilem...

Tudíž pokud ji smažeš z phounu a v pc zůstane tak se ti při připojení kde máš zaplou auto sychronizaci opět nahraje...

Takže ji logicky smažu z itunes popř ze složky kde hudbu skladuješ a pak máš klid...

mart1999*
hodnocení

0x

Čau, mám iPhone 4 (IOS 7) Tak by to mělo být stejné :D

přejedeš prstem na název písničky a klikneš na smazat...

hgjb
Dyt to tam píšu, ze i když po písničky prejedu a dam smazat, tak se tam stejně z chvili objeví! Fakt už nevim, jak jinak.

hodnocení

0x

Jak smazat Album z telefonu na to jsem ještě nepřišel, ale písníčku lze smazat tak, že u té písničku co chcete smazat přejedete prstem z prava do leva a zvolíte možnost smazat.

vhdfg
Dyt to tam píšu, ze i když po písničky prejedu a dam smazat, tak se tam stejně z chvili objeví! Fakt už nevim, jak jinak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]