Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čárky na displeji po zatížení

Od: smutnaholka odpovědí: 6 změna:

Prosím potřebuju poradit :( . Omylem jsem se opřela o mobil-dotikovou plochu, a když jsem mobil rozsvítila byly na dipleji čárky apod. naštěstí se na něm dá pracovat, ale přečtu jen věci na horní části plochy. A chtěla jsem se zeptat, jestli je tento problém hodně závažný a oprava bude drhá? Protože jinak normálně funguje. Mám sony experia J. Děkuji za Vaše odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x

Vypadá to na poškozený displej, jaký přesně máš typ telefonu? Cena náhradního displeje se dá najít na netu.

smutn
hodnocení

Mám Sony xperia J :)

ukulele*

lcd-displej-mobil.heureka/...

1000 kč + 300 - 500 kč za práci, ale je dobré obejít víc opraven, a zeptat se i na cenu displeje a cenu práce...

hodnocení

0x
Dost zavazne, vypada to na novy displej cca 2tisice

milo*
hodnocení

0x

No jo, kolikrát se mi stává, že chodím spát se sluchátky v uších a mobilem na břichu a když se ráno probudím, tak na mobilu ležím zády a divím se jak se tam dostal. No displej zatím odolává :D

Mě moje htc desire přejelo auto a nic se mu nestalo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]