Nejste přihlášen/a.
Docela se stydím za tuhle otázku. Potřebuju jednoduchou akustickou zkoušečku na prozvánění kabelů. Vím, že je to věc mimořádně jednoduchá a dá se vyrobit během několika minut. Jenže nemám chuť cokoliv takového vyrábět
. Takže se ptám: existuje nějaká jednoduchá, levná, hotová prozváněčka, vydávající silnější zvuk (slyšitelnost přes několikery otevřené dveře), v provedení, které vydrží hrubější zacházení na stavbě? Na Netu jsem nic takového nenašel (když nepočítám zkoušečku za 14000 Kč
).
Ale jsou. Nejlevnější siréénu, bzučák! To by mohlo stačit.
doplněno 31.01.14 18:23:No já radu nežádal, ale kdyby hledal, našel by třeba ZVZ3.
buss:
ale k tomu je nutná napájecí baterie a to celé zavřít do děrované krabičky a jek jsem pocchopil z dotazu, tak ani to už se magdonovi nechce řešit
jirka2:
tentýž problém...
To si oba myslíte o magdonovi, že by jej něco takového nenapadlo? Chce to v krabičce a hotové, ne zvonek přigumičkovaný k ploché baterce
Domovní drátový zvonek a baterie
doplněno 31.01.14 18:09:Je jen základní nápad jak to zprovozní to je už na něm,je mračna řešení jak ten zvonek a baterii propojit,uložit.V připadě na jedno použítí stačí baterie,zvonek a gumička.Pedant by to dal do krabičky přidal optickou kontrolu skratu , stavu baterie,dálkové ovládání vypnutí zapnutí pozlacené hroty,počítadlo kolikrát bylo měřeno s ůspěchem a kolikrát bez ůspěchu atd...
doplněno 31.01.14 18:27:Potřebuju jednoduchou akustickou zkoušečku na prozvánění kabelů
bmbxjak bys to teda řešil ty?
jirka2:
pokud by to byl někdo neznámý tak to beru, ale magdonovi asi opravdu není potřeba radit, že prozváněčku lze zbastlit pomocí domovního zvonku a baterky
Jo, jenže to je přesně to, co dělat nechci . Takhle to právě opakovaně pokaždé bastlím na jedno použití 5x do roka a už mě to nebaví. Kdybych to potřeboval denně, dám si záležet a vyrobím zkoušečku, která mě bude po zapnutí třeba zdravit
a nabízet mi čaj
. Takže použití občasné, ale časově do nedohledna. Chci prostě šáhnout do tašky a zkoušet. Pak to zase hodit zpátky do tašky a použít bez dalšího zásahu třeba za čtvrt roku.
Pánové, už není co řešit. Hned první odpověď od Bmbx je ta správná . Jen je škoda, že v tom odkazu není uvedené nějaké označení
, pokusil bych se to sehnat někde bez dopravy.
Za třícetkorun koupit tuto sirenku na tři baterie jsou v balení. Viděl jsem ji v Lidlu ,Baumaxu,i v eletro obchodě kde prodávají pojistky,kable,světla vypínače atd...No a dva kabliky s krokosvorkou už zapojit umíš.šxvxd=35x25x70mm Slyšet je opravdu hodně daleko.Prodává se pod názvem alarm otevřených dveří.
doplněno 31.01.14 19:03:Bmbx bude ta tvá prozváněčka slyšet přes několik dveří?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.