Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Telefon HTC one V starý necelé dva roky,vypověděl službu.Při stavu baterie asi 4% jsem ho dal nabíjet.Po chvíli jsem zkusil rozsvítit displej a ten začal bíle problikávat a telefon se začal přehřívat.Tak jsem ho sundal,vypnul a nechal vychladnout.Po-té jsem ho zase zapnul a začal se opět strašně prehřívat,že se nedal udržet v ruce...hlavně spodek displeje.Pak se vypnul a již nejeví známky života...nejde zapnout,displej nesvítí...prostě nic.Nevim jestli jen odešla baterka nebo třeba i software...má s tim nekdo zkušenosti?
Díky za radu...
Vyndat baterku, nechat cca 10 vteřin, pak ji dát zpět, zkusit zapnout. Když to nepůjde, pak opravna.
tenhle telefon mám taky a dělal mi občas to samé. dal jsem ho reklamovat, přehráli software a zatím v pohodě. i když většina lidí, kdo ho má, s ním není spokojena. Když jsem si byl mobil vyzvednout po reklamaci, tak mi pracovník zn. prodejny říká, že ho taky měl a také nebyl spokojenej, že ten telefon není moc kvalitní. takže koukám po novém telefonu, u tohohle typu to je obyklé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.