Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapomenuté gesto

Od: kacennka odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

Stal se mi takový problém. Má sestra si hrála s mobilem LG-Optimus P970 a bylo tam zadané gesto. Gesto zadala vícekrát a teď tam mám: Gesta: Příliš mnoho pokusů. Chcete-li telefon odemknout,přihlašte se pomocí svého účtu Google.

Uživatelské jméno (e-mail)...

Heslo...

A když tam zadám uživatelské jméno i heslo a jsou správně tak se mi tam objeví: Neplatné uživatelské jméno nebo heslo.

Nevím co s tím vše je správně zkoušela jsem se přihlašovat přes internet a šlo to,tak vůbec nevím.

Prosím o pomoc,radu vůbec ńevím co s tím.

Předem děkuji za Vaši odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jayeles*
hodnocení

2x
Tak v nejhorsim zkus hard reset, v rezimu bez sim a pametovky. Zadej jako na vytoceni : 3845#*970# a dej na to zavolat. Telefon se ti obnovi a gesto zmizi ;)

zepe*
hodnocení

0x

a neposti te to znova po nejakem case?

jinak support.google.com/... postup podle návodu

doplněno 31.01.14 12:54:

pokad nic nepomůže tak jedině Wipe - Hard reset zařízení které ho uvede do výchozího stavu, tedy smaže veškerá data. Na kartě by vše mělo zustat

kacennka
hodnocení

Děkuji. Ne nepouští :( A jak se dělá ten Hard reset tedy vymazání veškerých dat? Mohl by jste mi napsat postup?
zepe*

jde vytocit toto? 3845#*970#

doplněno 31.01.14 13:29:

kdyztak tady videonavod staci spustit od 1:30 minuty

doplněno 31.01.14 14:05:

pardon tak tu je /...

kacennka
31.01.14 13:30
hodnocení

Nejde :(

kacennka
hodnocení

Jaké video? Žádné tu není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]