Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak naladit sportovní přenosy

Od: prochazka* odpovědí: 3 změna:

Zdravím rádcové,

prosím o radu, jaké zařízení pořídit, abych naladil běžné české a slovenské programy a nějaký sportovní kvůli olympiádě. Měl jsem nějaký satelit ale ten odešel. Mám pouze parabolu. Co byjste doporučili? Pokud možno za malý peníz. Ne Digi a podobně. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrosek
hodnocení

0x

Vse dulezite bude na CT, ktera by mela mit i nekolik dalsich programu pres net, kde budou mensi sporty, aspon to tak bylo pri minulych olympiadach.

olaf71*
hodnocení

0x

pokud Vám zbyla karta pro sat.příjem, tak bych šel do satelit.přístroje, pokud tedy neuvažujete,nebo už máte TV s DVB-S. z mé zkušenosti je sice příjem satelitních programů přes tuner v TV horší,co se týká ovládání oproti ext.přístroji. nabídka českých a slovenských programů zdarma je velká a případná aktivace pro různé balíčky není složitá ani drahá. já kupuji jen na zimu, v létě jsem raději venku.

jabraka*
hodnocení

0x

Já bych ti doporučil O-2 .Dnes umožňuje i záznam a reprodukci pořadů.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]