Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, koupil jsem si novou kartu TESCO MOBIL a nový telefon. Když jsem odjel pryč, tak jsem se chtel podivat na inetrnet bez wifi a strhlo mi to 20 kč. To by bylo v pohodě, ale začalo mi to strhávat 20 Kč z kreditu každý den, aniž bych vůbec na ten internet v mobilu chodil :o! Dost mě to štve, a nevím, jak to ukončit. Také jsem si stáhl Fb massenger. Nemůže to být jím? Prosím poraďte mi jak se toho zbavit. Předem vám děkuji a budu vděčný za vaše odpovědi! Díky
Stejným způsobem to můžeš zase zpátky aktivovat kdykoliv. 20 Kč stojí připojení na jeden den. Jakmile se připojíš, tak se ta dvacka strhne. Pokud se připojuješ k internetu více než 7x v měsíci, vyplatí se ti zaplatit si balíček 150MB za 150 Kč..
Díky Vám všem ! Ale když jsem ho deaktivoval, tak se pripojit nebudu moci už vůbec? Já jsem právě chtěl, aby mi to jenom nestrhávalo samo peníze, když na něm nejsem. Napsal jsem to špatně :/. Myslel jsem, abych doma chodil přes wifi, a někde pryč na telefonu. Chtěl jsem aby se to strhlo jen v případě, že bych na něj šel, a ne abych na bnej jednou šel a začalo se mi to strhavat. Ted uz ho mam asi uplne odpojeny, že jo? Jinak ještě jednou děkuji moc za odpovědi!
)
Souhlasim s @coclit. Deaktivovat.myslim ze je to takove bezva "obirani " zakazniku, viz internet na mesic zdarma u jineho operatora.no a kdyz to aktivuji a do toho mesice nestihnu zrusit, zavazuju se to platit 3mesice.asi to bude podobne.zamezit data podle me nebude stacit, proste deaktivovat.
doplněno 29.01.14 20:02:Ted koukam, ze mate ten fb messenger, no jestli ho mate online, a ne ze ho musite sam zapnout, no tak se připojuje, tak beru odpoved castecne zpet...
No, asi jo protože do té doby mi to vůbec nedělalo tohle. Doma jsem byl na wifi, a mimo na placeném internetu. Strhlo mi to penize jenom v pripade, že jsem (nevím jak to napsat) "klikl" na telefonu na ineternet, a byl na ineternetu. Byl predplaceny do pulnoci, a druhý den už mi ty penize nestrhli, ale od te doby co mam ten messenger, tak ano...
To jsem taky řešil. Zásadně to není otázka operátora, ale nastavení telefonu.Musíte si v telefonu nastavit příjem dat pouze přes Wifi a zakázat příjem dat od operátora. Samozřejmě pak si stahujete data jen v místech, kde je k dispozici Wifi Free připojení - takže typicky doma, obchodní centra, Mc Donalds, Hotely, Restaurace atd. Pokud budete být stále on line, tak nezbývá, než si pořídit nějaký výhodný tarif - ale pozor - ten zase neplatí v zahraničí (kde by se tak nejvíce hodil).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.