Nejste přihlášen/a.
Dobre odpoledne.zakoupila jsem universalni ovladac silvercrest 10v1, protoze mi syn znicil ovladac k set top boxu.bohuzel na ovladac nereaguje.tv samsung jsem jakz takz naladila, ale tohle ne.naucit kod ho nemuzu, kdyz stary ovladac je nefunkcni, proto jsem ho taky zakoupila, a v seznamech kodu neni vubec.jedna se o sencor sdb 1015t.ma nekdoprosim zkusenost s nastavenim set top boxu, nebo mi je ovladac k nicemu.diky za prispevky
Zkousela jsem, hleda to dobu a nic.tu televizi to naslo hned, akorat si s tim člověk musi pohrat aby fungovaly vsechny funkce.je asi opravdu dobry kdyz chce clovek zahodit hromadu ovl.a pouzivat jeden, tak to ten ovladac naucit, no nestal zavratnou sumu, tak se nezhroutim, ale myslela jsem ze to pujde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.