Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HDMI - propojení TV s rekordérem a satelitem

Od: perfect* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, mám dotaz... Potřeboval bych propojit z HD satelitu HDMI šnurou televizi a Rekordér ( aby natáčel v HD ) Přitom když mám propojen jen Satelit s televizí tak při natáčení je kvalita videa normální, a né v HD, a když zase mám propojený rekordér se satelitem přes HDMI tak na televizi se nemůžu dívat, nebo můžu jen přes Rekordér.. Dá se použít tento adaptér na rozdvojení, aby šlo koukat na HD obraz a také natáčet HD obraz bez přehazování šňůry? alza.cz/... Díky za jakoukoliv odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Normálně kup sprostou HDMI rozdvojku. A na tom satelitu musíš asi nastavit HDMI výstupní rozlišení 720...1080... apod.

heureka.cz/...

doplněno 28.01.14 19:52:

Pardon, jsem si nevšiml tvého odkazu, jo to je ono

hodnocení

0x

Jste si jistý, že máte rekordér, který má HDMI vstup? To umí snad jen pár "pirátských" přístrojů.

HDMI se zavádí kvůli zabránění nahrávání.

perfect*
hodnocení

Ano má, já řeším spíš problém, jak ten signál ze satelitu rozdvojit, jelikož satelit má 1den HDMI výstup a potřebuji právě 2

jofa*

Můžete prozradit, jaký typ-značka je ten HD Rekordér?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]