Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s SD kartou a písničkami

Od: anonymkas* odpovědí: 3 změna:

Včera jsem si v mobilu (přes usb v pc) udělala složku a do ní přetáhla asi sto písniček. Ty písničky už v mobilu byly, akorát jsem pro ně chtěla udělat složku, abych tuto skupinu měla zvlášť. Dělala jsem to včera večer a od té doby, když mobilu kliknu na ikonku hudby, tak mi to píše, že probíhá skenování SD karty. A to mi už píše skoro 24 hodin. Zkoušela jsem ho restartovat, vyndat SD kartu, ale pořád stejné. Co mám dělat? :/

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

2x

Možná bude problém v tom přejmenování složky. Třeba ten hudební přehrávač v mobilu je nastaven, že má hudbu číst jen ze složky /hudba, /music, /sound,... Co je to za mobil a OS? Zkuste si obsah zálohovat a vše přejmenovat/ přesunout do původního stavu a uvidíte.

miklous*
hodnocení

0x
Zdravím. Pokud pustíte písničku přímo z karty, tak se stane co?
doplněno 28.01.14 20:22: Ne. V mobilu najít kartu, na ní onu složku a vybrat song. Jde to?
anonymkas*
hodnocení

Jak přímo z karty? Jako přes pc?

doplněno 28.01.14 20:30:

Tak to normálně hraje a nic mi to nepíše ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]