Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet špatně funguje

Od: protlacek* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

Chtěl bych radu prosím.

Někdy se mi stalo, že jsem nemohl zapnout tablet, většinou jsem si poradil tak, že jsem zapnul tablet do sítě a pak už mi šel spustit. Baterka byla vždy dobytá, takže tímto být nemohlo. Že by byla vybitá baterka. Možná to mohlo být tím, že jsem přenášel tablet v zimě. Poslední dobou s ním chodím do školy a venku při tom mrzne. Takže se třeba nechce zapnou kvůli té zimě, možná za chladného počasí se huř chytá, to je jediné vysvětlení, které mně napadá. Je tohle případný důvod k reklamaci.

Předem moc děkuju

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

plechacek*
hodnocení

0x

Veškerá elektronika, kterou sebou nosíte v mrazech (notebook, tablet atp) by se měla před spuštěním nechat alespoň hodinku aklimatizovat. Jinak se na těch prochladlých součástkách mohou vysrážet maličké kapičky vody, které by mohly způsobit neplechu. Jestli takhle zlobí jen při návratu z mrazů, na reklamaci to není. P

foo*
hodnocení

0x

Měl jsem stejný problém a tablet šel úspěšně na reklamaci.Nyní je vše ok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]