Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lednice zanussi se sama vypina

Od: bobes2* odpovědí: 2 změna:

Dobry den, zakoupil jsem pouzitou mensi lednici zanussi. Odhaduju ze muze byt stara 2-5let, vypada relativne zanovne. Kdyz jsem ji zapojil vse se zdalo fungovat jak ma, nicmene po dvou dnech se z niceho nic sama vypnula, nebezelo nic, ani svetlo po otevreni dvirek, vypadalo to, jako by do ni vubec nesel proud. Nechal jsem ji nekolik hodin vypojenou z el. site a pak znovu pripojil a lednicka zase fungovala tak jak ma. Nicmene po cca 12hodinach se situace opakovala a pak znovu a znovu, zda se, ze intervaly kdy lednicka bezi, se postupne zkracuji. Ma nekdo nejaky napad, kde by mohl byt problem?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud neběželo ani světlo, možná bych hledal vadu v přívodní šňůře nebo ve vaší zásuvce :)

hodnocení

0x

Ať jste ji koupil od soukromníka nebo z bazaru, tak bych ji šel vrátit. Je to skrytá závada, na kterou jste nebyl upozorněn.

doplněno 28.01.14 18:46:

Případně od prodávajícího žádat úhradu opravy provedené odborníkem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]