Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neúspěšná reklamace

Od: sanggi odpovědí: 3 změna:

Koupil jsem si telefon, byl vadný (sám od sebe psal atd.) tak jsem ho dal reklamovat. Bohužel, telefon jsem si po reklamaci vyzvednul ale bylo to pořád to samé. Nic se nezměnilo krom toho, že bylo vše anglicky a po novu (jak kdyby jsem dal tovární nastavení). Prý přeinstalovali software, nevíte, co to má znamenat? Dal jsem ho reklamovat po druhé. Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nic neobvyklého. Kluci v servisu přehráli firmware (po tom se telefon samozřejmě ocitl v továrním nastavení). Porucha se jim nevyskytla, tak Vám telefon vrátili. Nejspíš bude potřeba výměna displeje nebo řídící desky. Reklamujte, dokud Vám ho nevrátí v pořádku nebo nevymění.

sanggi
27.01.14 20:23
hodnocení

Díky :)

Telefon je z dovozu,bych tipnul.

Přehráli původní SW,bez češtiny.

Reklamujte i nadále.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]