Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vynulování délky hovorů v Nokii

Od: pavlinnka odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám nokii 6300 a chtěla bych vynulovat měřiče délky hovorů, chce to po mě nějaký bezpečnostní kód, nevíte jaký to je?

Nebo kde ho najdu? V manuálu ho nemohu najít :(

Děkuji za pomoc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud není koupen starší v bazaru ale jako nový tak má z výroby přednastaven bezpečnosntí kód jak je vše.Nokie používá 12345!Pkd bazaovka-tak jedině v servisu nebo zkoušet.

doplněno 09.01.13 15:53:

To Praivo-měl jsem celkem asi 6 nokií od 3410 - 6131 či 3110c a všechny měli 12345!

ladaadal*
hodnocení

2x

V manuálu to být musí, nebo zkus info linku svého operátora. Většinou tam standartně bylo 12345 nebo něco takovýho, odkud sis to nezměnil.

praivo*
hodnocení

2x

Co já vím, tak Nokia má 0000

doplněno 09.01.13 16:09:

Možná jsem to měl předělané od Vodafonu, vyzkouším to, až najdu nějakou SIM kartu.

www.poradte.cz/elektronika/236-jak-prolomit-bezpecnostni-kod-nokia.html#5

pavlinnka
hodnocení

Děkuji jste dobří, je to opravdu 12345 :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]